Υπάρχει μια διαδεδομένη παρεξήγηση για την κυτταρίτιδα, πως πρόκειται για μια μυστήρια πάθηση κατά την οποία οι τοξίνες «παγιδεύονται» κάτω από το δέρμα, καθώς και ότι οφείλεται στην κακή αιμάτωση συγκεκριμένων περιοχών του σώματος. Στην πραγματικότητα η κυτταρίτιδα είναι ένα απλό πράγμα: λίπος.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτήν είναι να αυξήσετε το μυικό σας ιστό προκειμένου να χάσετε λίπος και να μην την αντιμετωπίσετε τοπικά (κρέμες, χειρουργικές επεμβάσεις κτλ.). Όσο περισσότερους μύες έχετε τόσο μικρότερο θα είναι το πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Ταυτόχρονα πρέπει να προσέξετε τη διατροφή σας (όχι ζάχαρη, αλεύρι, αναψυκτικά, κάπνισμα και αλκοόλ).

Η προπόνηση #EMS στο Body Vibe, miha bodytec προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Μέσω του παλμού και των σωστών ασκήσεων (πχ. καθίσματα, προβολές, απαγωγές κτλ.) επιτυγχάνουμε μεγάλη αλλά και βαθιά μυϊκή ενεργοποίηση, ακριβώς στα σημεία που εμφανίζεται συνήθως το πρόβλημα.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Βρείτε τώρα όλες τις πληροφορίες στο www.body-vibe.gr ή καλέστε στα τηλέφωνά μας για το δωρεάν δοκιμαστικό σας!
✔️ Απώλεια λίπους & σμίλευση
✔️ Ενδυνάμωση σπονδυλικής στήλης
✔️ Δημιουργία μυικής μάζας
✔️ Ενεργοποίηση μεταβολισμού
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
🏘️ Σύνταγμα, Ξενοφώντος 9 📞 211 1136719
🏠 Ν. Ηράκλειο, Πεύκων 14 📞 213 0413380
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
#bodyvibe_syntagma #bodyvibe_neoiraklio #investinyourbody #bodyvibe_training #mihabodytec #athens #ttot #greece #train #loveyourbody #trainsmart #training #gym #strong #workout #emstraining #cellulitis