Μετά από μια εγκυμοσύνη, ο μυϊκός όγκος και η δύναμή σας μειώνονται και ο συνδετικός ιστός είναι συχνά υπερβολικά τεταμένος.

Η προπόνηση EMS στο Body Vibe, miha bodytec σας παρέχει τη βέλτιστη υποστήριξη όταν πρόκειται για την ήπια ενίσχυση των μυών του πυελικού εδάφους. Πανεπιστημιακές μελέτες (Πανεπιστημίου Bayreuth) έδειξαν ότι το 75% των EMS ασκούμενων είχε καλά έως πολύ καλά αποτελέσματα με ασκήσεις πυελικού εδάφους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ο΄τι κατά τη διάρκεια της προπόνησης, το πυελικό έδαφος ενισχύεται σημαντικά από τον παλμό, κυρίως με τη ενοργοποίηση των προσαγωγών και των νεύρων που τροφοδοτούν τους μύες του πυελικού εδάφους.

Ως εκ τούτου, το μεγαλύτερο όφελος είναι η ενδυνάμωση των συγκεκριμένων μυών, αφού μετά την εγκυμοσύνη ή/και αργότερα η ακράτεια μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα.

ΥΓ1: Αν είχατε φυσιολογικό τοκετό, μπορείτε να ξεκινήσετε την άσκηση 40 μέρες μετά. Σε περίπτωση καισαρικής, καλό θα ήταν να περιμένετε 2-3 μήνες, μέχρι να επουλωθούν οι τομές.
ΥΓ2: Σε περίπτωση θηλασμού, μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τον παλμό στο στήθος.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Βρείτε τώρα όλες τις πληροφορίες στο www.body-vibe.gr ή καλέστε στα τηλέφωνά μας για το δωρεάν δοκιμαστικό σας!
✔️ Απώλεια λίπους & σμίλευση
✔️ Ενδυνάμωση σπονδυλικής στήλης
✔️ Δημιουργία μυικής μάζας
✔️ Ενεργοποίηση μεταβολισμού
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
🏘️ Σύνταγμα, Ξενοφώντος 9 📞 211 1136719
🏠 Ν. Ηράκλειο, Πεύκων 14 📞 213 0413380
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
#bodyvibe_syntagma #bodyvibe_neoiraklio #investinyourbody #bodyvibe_training #mihabodytec #athens #ttot #greece #train #loveyourbody #trainsmart #training #gym #workout #postpregnancy