Οι γλουτιαίοι μύες δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση!

Είναι από τους μεγαλύτερους και δυνατότερους μύες του σώματός μας και κατέχουν σημαντικό ρόλο στην λειτουργικότητα του μυοσκελετικού μας συστήματος.
Είναι απαραίτητοι για την σταθεροποίηση και τον έλεγχο των κινήσεων της πυέλου, των ποδιών και της μέσης και σε περίπτωση που υπολειτουργούν, είναι ατροφικοί και αδύναμοι, αυτό θα προκαλέσει πόνους και τραυματισμούς στις συγκεκριμένες περιοχές.

Ας μην ξεχνάμε ότι στο σώμα μας υπάρχουν οι λεγόμενες «κινηματικές αλυσίδες» κάτι που σημαίνει ότι οτιδήποτε επηρεάζει τα κάτω άκρα, επηρεάζει αυτόματα την λεκάνη και την σπονδυλική στήλη.

Επομένως μία αστάθεια στα ισχία (η οποία θα οφείλεται σε αδύναμους γλουτούς) μπορεί εύκολα να προκαλέσει τραυματισμό στα γόνατα αλλά και το αντίστροφο!

Στο Body Vibe, miha bodytec μπορούμε να εστιάσουμε περισσότερο σε μια περιοχή του σώματος.
Η χρήση της ειδικής ζώνης #mihabodytec καθώς κ οι κατάλληλες ασκήσεις θα ενεργοποιήσουν ταυτόχρονα όλους τους μύες των γλουτών, εξασφαλίζοντας σας το επιθυμητό αποτέλεσμα.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Βρείτε τώρα όλες τις πληροφορίες στο www.body-vibe.gr ή καλέστε στα τηλέφωνά μας για το δωρεάν δοκιμαστικό σας!
✔️ Απώλεια λίπους & σμίλευση
✔️ Ενδυνάμωση σπονδυλικής στήλης
✔️ Δημιουργία μυικής μάζας
✔️ Ενεργοποίηση μεταβολισμού
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
🏘️ Σύνταγμα, Ξενοφώντος 9 📞 211 1136719
🏠 Ν. Ηράκλειο, Πεύκων 14 📞 213 0413380
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
#bodyvibe_syntagma #bodyvibe_neoiraklio #investinyourbody #bodyvibe_training #mihabodytec #athens #ttot #greece #train #loveyourbody #trainsmart #training #gym #workout #personaltraining