Το «πιάσιμο» μετά την άσκηση είναι μία πολύ συνηθισμένη αλλά και φυσιολογική κατάσταση που παρουσιάζεται σε αθλούμενους, γυμνασμένους και μη. Για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητη η αποθεραπεία (αποκατάσταση).

Σκοπός της είναι η ομαλή επαναφορά όλων των συστημάτων του οργανισμού σε φυσιολογικά επίπεδα ηρεμίας, η αποβολή των καματογόνων ουσιών και η μείωση των μυϊκών πόνων που παρατηρούνται από την έντονη προσπάθεια.

Ως προς τους αθλητές όμως τα δεδομένα αλλάζουν. Εξαιτίας των «σφιχτών» χρονοδιαγραμμάτων και των αυξημένων προπονήσεων και επειδή οι αθλητές δεν διαθέτουν τον απαραίτητο χρόνο ή την ενέργεια για να εφαρμόσουν τα απαιτούμενα πρωτόκολλα αποκατάστασης, το ΕMS μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο μέσω του προγράμματος RELAX.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εξασφαλίζει την πλήρη αποσυμφόρηση και χαλάρωση των μυών, ελαχιστοποιεί την μυϊκή δυσκαμψία, τις κράμπες και την γενικότερη κόπωση μετά από έντονη άσκηση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Ελάτε τώρα στο Body Vibe, miha bodytec ​για να σας ενημερώσουμε ως προς τις δυνατότητες αποκαθεραπείας (αποκατάστασης) με EMS.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Βρείτε τώρα όλες τις πληροφορίες στο www.body-vibe.gr ή καλέστε στα τηλέφωνά μας για το δωρεάν δοκιμαστικό σας!
✔️ Απώλεια λίπους & σμίλευση
✔️ Ενδυνάμωση σπονδυλικής στήλης
✔️ Δημιουργία μυικής μάζας
✔️ Ενεργοποίηση μεταβολισμού
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
🏘️ Σύνταγμα, Ξενοφώντος 9 📞 211 1136719
🏠 Ν. Ηράκλειο, Πεύκων 14 📞 213 0413380
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
#bodyvibe_syntagma #bodyvibe_neoiraklio #investinyourbody #bodyvibe_training #athens #ttot #greece #train #loveyourbody #trainsmart #training #gym #workout #personaltraining