Η οστεοπόρωση είναι μία χρόνια πάθηση και των δύο φύλλων (συχνότερη στις γυναίκες) του μεταβολισμού των οστών κατά την οποία παρατηρείται σταδιακή μείωση της πυκνότητας και ποιότητάς τους με την πάροδο του χρόνου. Έτσι γίνονται πιο εύθραυστα και λεπτά και ελλοχεύει ο κίνδυνος κατάγματος καθώς μειώνεται σημαντικά η ανθεκτικότητα και η ελαστικότητά τους.

Οι αιτίες που την προκαλούν είναι πολλές όπως η εμμηνόπαυση, το κάπνισμα, το αλκοόλ αλλά και η έλλειψη άσκησης. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι ασκήσεις αντίστασης (πρόγραμμα ενδυνάμωσης) και η αεροβική άσκηση (πρόγραμμα μεταβολισμού) μπορούν να αυξήσουν την οστική πυκνότητα, να βελτιώσουν την ισορροπία στην βάδιση και να μειώσουν τον κίνδυνο των πτώσεων εφόσον ασκούμαστε εβδομαδιαίως.

Με το #EMS και miha bodytec επιτυγχάνεται η αύξηση δύναμης & αντοχής, η ευλυγισία, ο νευρομυϊκός συντονισμός και η καλύτερη ισορροπία.
Ελάτε στο Body Vibe, miha bodytec για να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να προστατευτείτε ή και να καθυστερήσετε τα συμπτώματα της οστεοπόρωσης.
«Όσο πιο νωρίς, τόσο καλύτερα».
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Βρείτε τώρα όλες τις πληροφορίες στο www.body-vibe.gr ή καλέστε στα τηλέφωνά μας για το δωρεάν δοκιμαστικό σας!
✔️ Απώλεια λίπους & σμίλευση
✔️ Ενδυνάμωση σπονδυλικής στήλης
✔️ Δημιουργία μυικής μάζας
✔️ Ενεργοποίηση μεταβολισμού
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
🏘️ Σύνταγμα, Ξενοφώντος 9 📞 211 1136719
🏠 Ν. Ηράκλειο, Πεύκων 14 📞 213 0413380
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
#bodyvibe_syntagma #bodyvibe_neoiraklio #investinyourbody #bodyvibe_training #osteoporosis #ttot #greece #train #loveyourbody #trainsmart #training #gym #workout #personaltraining