Μπήκαμε πια στο 2020…

Στις επόμενες εβδομάδες θα σας παρουσιάσουμε 20 ΛΟΓΟΥΣ για να ξεκινήσετε προπόνηση #EMS (μυϊκή ηλεκτροδιέγερση) με miha bodytec… την πρωτοπόρο εταιρεία παγκοσμίως στον τομέα αυτό!

Η προπόνηση EMS ήρθε πια για να μείνει αφού έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι επιτυγχάνει γρήγορα και βιώσιμα αποτελέσματα που ενισχύουν την εκγύμνασή σας από την πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό.
Το EMS ενισχύει τη μυϊκή συστολή προκειμένου να προπονήσουμε βαθύτερα μυϊκά στρώματα και όλες τις μυϊκές μας ομάδες ταυτόχρονα. Έτσι επιτυγχάνουμε βέλτιστα αποτελέσματα με ελάχιστο χρόνο προπόνησης!

Η αύξηση της μυϊκής δύναμης και η μυϊκή σταθερότητα παίζουν βασικό ρόλο στη καθημερηνότητά μας. Βαθιά, σταθεροποιητικοί μύες είναι δύσκολο να ενεργοποιηθούν με συμβατικές μεθόδους.
Το Body Vibe EMS Training σας δίνει τη δυνατότητα – με την ταυτόχρονη ενεργοποίηση ολόκληρου του μυϊκού συστήματος – να προπονηθείτε αποτελεσματικά, εξοικονομώντας χρόνο. Οι προπονητές μας θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε ένα βέλτιστο επίπεδο φυσικής κατάστασης ώστε να αισθάνεστε καλύτερα, δυνατότεροι και πιο υγιείς μετά από λίγες συνεδρίες.

STAY TUNED…
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
✔️ Απώλεια λίπους & σμίλευση
✔️ Ενδυνάμωση σπονδυλικής στήλης
✔️ Ενίσχυση μυικών ομάδων
✔️ Ενεργοποίηση μεταβολισμού
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
🏘️ Σύνταγμα, Ξενοφώντος 9 📞 211 1136719
🏠 Ν. Ηράκλειο, Πεύκων 14 📞 213 0413380
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
#bodyvibe_syntagma #bodyvibe_neoiraklio #investinyourbody #bodyvibe_training #mihabodytec #athens #ttot #greece #trainsmart #training #gym #strong #marathon #runners #workout #emstraining