Η άσκηση του σώματός μας είναι μια αναγκαιότητα στη ζωή μας, η σημασία του να αισθανόμαστε καλά και να είμαστε ικανοποιημένοι με το σώμα μας είναι απαραίτητη για πολλούς από εμάς. Δεν έχουμε πάντα χρόνο για να πετύχουμε την επιθυμητή σωματική διάπλαση, αλλά δεν θέλουμε και να το εγκαταλείψουμε.

Η προπόνηση EMS με miha bodytec (μυϊκή ηλεκτροδιέγερση) είναι μια τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να διατηρήσουν ή να επανακτήσουν τη φυσική τους κατάσταση.
Η προπόνηση μέσω ηλεκτροδιέγερσης, όπως και κάθε άλλη σωματική άσκηση, πρέπει απαραίτητα να συνοδευτεί με έναν υγιεινό τρόπο ζωής και μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, εάν θέλουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Η EMS προπόνηση είναι εν τέλει μια μορφή άσκησης (όπου πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας για να έχουμε αποτελέσματα) και όπως ισχύει με οποιαδήποτε άλλη μορφή σωματικής άσκησης, το σημαντικό είναι να μην την σταματήσουμε. Η υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών τόσο ως προς την άσκηση και τη διατροφή όσο και ως προς τη διάρκεια και την υιοθεσία ως τρόπο ζωής, θα κάνει το σώμα μας πηγή υγείας και ομορφιάς ταυτόχρονα.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Body Vibe EMS Training με miha bodytec
√ Απώλεια λίπους & σμίλευση
√ Ενδυνάμωση σπονδυλικής στήλης
√ Ενίσχυση μυικών ομάδων
√ Ενεργοποίηση μεταβολισμού
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
🏘️ Σύνταγμα, Ξενοφώντος 9 📞 211 1136719
🏠 Ν. Ηράκλειο, Πεύκων 14 📞 213 0413380
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
#bodyvibe_syntagma #bodyvibe_neoiraklio #investinyourbody #bodyvibe_training
#mihabodytec #athens #ttot #greece #trainsmart #training #gym #strong #workout #emstraining