Το στρες, η διατροφή και η φυσική μας κατάσταση είναι απτους βασικότερους παράγοντες που επηρεάζουν τον μεταβολισμού μας. Όσο περνούν τα χρόνια, ο ρυθμός του μεταβολισμού πέφτει και μετά την ηλικία των 40 μειώνεται κατά 5% για κάθε δεκαετία που περνά.

Άρα όταν αυξάνεται η φυσική δραστηριότητα ενεργοποιείται σημαντικά και ο μεταβολισμός. Σημαντικό να γνωρίζουμε οτι το σώμα μας καίει θερμίδες, ακόμη και σε κατάσταση ηρεμίας, για να τροφοδοτεί τις βασικές του λειτουργίες. Αυτός ο βασικός ρυθμός μεταβολισμού είναι υψηλότερος σε ανθρώπους με περισσότερο μυϊκό ιστό!

♦ Γιαυτό και το ποσοστό της μυϊκής μάζας παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Όσο πιο μεγάλη μυϊκή μάζα έχουμε, τόσο πιο αυξημένος είναι ο μεταβολισμός. Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντική η μυϊκή ενδυνάμωση.
Η προπόνηση με EMS miha bodytec αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό και οι θερμίδες καίγονται πιο γρήγορα αφού ενεργοποιείται και γυμνάζεται 90% των μυϊκών ομάδων ανεξάρτητα αλλά και στοχευμένα. Εκτεταμένες έρευνες για το EMS δείχνουν ότι αυξάνει σημαντικά τους μεταβολικούς ρυθμούς.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Body Vibe EMS Training με miha bodytec
√ Απώλεια λίπους & σμίλευση
√ Ενδυνάμωση σπονδυλικής στήλης
√ Δημιουργία μυικής μάζας
√ Ενεργοποίηση μεταβολισμού
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
🏘️ Σύνταγμα, Ξενοφώντος 9 📞 211 1136719
🏠 Ν. Ηράκλειο, Πεύκων 14 📞 213 0413380
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
#bodyvibe_syntagma #bodyvibe_neoiraklio #investinyourbody #bodyvibe_training #mihabodytec #athens #ttot #greece
#trainsmart #training #gym #strong #marathon #runners #workout #emstraining