Δύο από τους πιο συνηθισμένους τύπους τραυματισμών που μπορεί να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε είδος σωματικής δραστηριότητας είναι τραυματισμοί στον ώμο και στο γόνατο. Όταν οι άνθρωποι υποφέρουν από τέτοιους ή παρόμιους τραυματισμούς, οι κλασσικές ασκήσεις ενδυνάμωσης δεν αποκαθιστούν πάντοτε σωστά τους ατροφικούς μύες που περιβάλλουν τους αρθρώσεις. Ο εγκέφαλος μπλοκάρει τα μηνύματα στους μύες και εμποδίζει την πλήρη εκτέλεση μιας πλήρους κίνησης.
Ωστόσο, μέσω της προπόνησης EMS με miha bodytec, οι αδρανείς μύες μπορούν να αποκατασταθούν και να ξαναχτιστούν αποτελεσματικότερα για να υποστηρίξουν την αποκατάσταση.

Προερχόμενη από την φυσικοθεραπεία, η προπόνηση με EMS έχει χρησιμοποιηθεί στην αποκατάσταση τραυματισμένων μυών από τη δεκαετία του 1950.
Στη συμβατική προπόνηση, η χρήση βαρών αυξάνει το φορτίο σε μια άρθρωση. Όταν ο στόχος είναι να αποκατασταθεί η άρθρωση και να αυξηθεί η αντοχή στους γύρω μυς, η τοποθέτηση ενός βάρους στην άρθρωση αυξάνει τους κινδύνους και την καταπόνηση στην άρθρωση.

Πώς λειτουργεί η αποκατάσταση με EMS;
H ηλεκτρική μυοδιέγερση επιταχύνει την αποκατάσταση τραυματισμών. Βοηθά στην αποκατάσταση της περιορισμένης κίνησης των αρθρώσεων, επανασυγχρονίζοντας τα κύτταρα των τοπικών μυών με μεγαλύτερο ρυθμό.
Για παράδειγμα, η ενεργοποίηση του τετρακέφαλου μυός, τένοντα και γλουτιαίου μυός είναι σημαντική για την αναγέννηση μιας υγιούς κίνησης στο γόνατο.
Ως εργαλείο αποκατάστασης, το EMS είναι σε θέση να στοχεύσει και να αποκαταστήσει συγκεκριμένα τους ανενεργούς μύες που περιβάλλουν τον τραυματισμένο σύνδεσμο χωρίς περιορισμούς από τον εγκέφαλο. Επιπλέον, εκτός από τη στόχευση των κύριων μυϊκών ομάδων, μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε τα ηλεκτρόδια ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου, προκειμένου να επιτύχουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

| Στο Body Vibe είμαστε σε θέση να προσαρμόσουμε τις προπονήσεις σας στις ατομικές σας ανάγκες. Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε μαζί σας ή και με τον φυσικοθεραπευτή σας για να εξασφαλίσετε έναν ομαλότερο δρόμο για ανάκαμψη.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Body Vibe EMS Training με miha bodytec
√ Απώλεια λίπους & σμίλευση
√ Ενδυνάμωση σπονδυλικής στήλης
√ Δημιουργία μυικής μάζας
√ Ενεργοποίηση μεταβολισμού
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
🏘️ Σύνταγμα, Ξενοφώντος 9 📞 211 1136719
🏠 Ν. Ηράκλειο, Πεύκων 14 📞 213 0413380
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
#bodyvibe_syntagma #bodyvibe_neoiraklio #investinyourbody #bodyvibe_training #mihabodytec #athens #ttot
#greece #trainsmart #training #gym #strong #marathon #runners #workout #emstraining